Хороші люди читають хороші книжки
Графік роботи:
Книгарня-кавʼярня:  Інтернет-магазин:
Пн-Пт: 08:00-22:00 Пн-Нд: 09:00-19:00
Сб-Нд: 09:00-22:00  
0
Мій кошик
Каталог
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Пиво: історія і наука. Роб Десол, Іен Таттерсол

В наявності
Артикул: 00005742
285 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Тип обкладинки
Опис

Пити пиво людство почало ще з незапам’ятних часів. Та хто став першовідкривачем цього хмільного напою? Чому склад пива і хліба схожий, а результат споживання — різний? І як поєднання води, ячменю, дріжджів та хмелю стало культом масової споживацької культури?
У цій книжці біологи Роб Десол та Іен Таттерсол показують, наскільки складним явищем є пиво в історичному, культурному й природничому контекстах. Ця книжка —захоплива подорож історією, еволюцією й нейробіологією з кухлем пива в руці.

Роб Десол — куратор Інституту порівняльної геноміки імені Саклера, Американського природничого музею та програми досліджень мікроорганізмів.
Іен Таттерсол — куратор Американського природничого музею, палеоантрополог і біолог приматів. Разом із Пітером Невраумоном написав книжку «Містифікація. Історія обману: 5000 років фальсифікацій і неправди».

Автор Роб Десол, Іен Таттерсол
Видавництво Наш формат
Розділ Наукпоп
Перекладач Ганна Руль
Рік видання 2020
Кількість сторінок 256
Штрихкод 9786177866250
Формат, мм 145x215x24
Вага, кг 0.572
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Самовивіз з книгарні на Арсенальній
«Новою поштою» по Україні та за кордон — за тарифами перевізника.
«Укрпоштою»  по Україні та за кордон — за тарифами перевізника.

 

Готівкою при отриманні у відділенні «Нової пошти»
Банківською картою на сайті
Вгору