Безкоштовна доставка від 500 грн.
Хороші люди читають хороші книжки
Графік роботи:
Книгарня-кавʼярня:  Інтернет-магазин:
Пн-Пт: 08:00-22:00 Пн-Нд: 09:00-19:00
Сб-Нд: 09:00-22:00  
0
Мій кошик
Каталог
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Характеристики
Автор Анастасія Рахманова
Видавництво Gutenberg
Розділ Книжки рецептів
Рік видання 2025
Кількість сторінок 112
Штрихкод 9786178660222
Формат, мм 190x230
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Мистецтво макаронс. Секрети і техніки досконалого десерту. Анастасія Рахманова

В наявності
Артикул: IM-0008971
750 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Тип обкладинки
Опис

«Мистецтво Макаронс» — це не звичайна кулінарна книга. Це історія перетворення невдач у натхнення, а простого десерту — у справжню майстерність.
Цей витончений французький смаколик давно завоював серця поціновувачів естетики й досконалості. Але за його ідеально гладкою оболонкою та хрусткою «спідничкою» криється тонка наука, котра вимагає точності, терпіння й розуміння кожної деталі.

У цій книжці зібрано:

- покрокові рецепти ідеальних кришечок і вишуканих начинок,
- техніки збивання, випікання та макаронажу,
- практичні поради щодо зберігання, декорування і подачі,
- а також важливі інструкції, як уникнути типових помилок та досягати стабільного результату незалежно від досвіду.

Окремі розділи присвячені хімії десерту, сучасним кулінарним трендам, історії макаронсів у світі, а також натхненню для тих, хто хоче зробити їх частиною свого життя або професії.

Книжка Анастасії Рахманової «Мистецтво Макаронс» — більше, ніж збірка рецептів: вона вчить розуміти процес, відчувати текстуру, помічати нюанси, і створена для тих, хто мріє не тільки повторити рецепт, а й створити щось по-справжньому досконале.

Вгору