Кількість
|
Вартість
|
||
|
У цій книжці Ібан Ярса, відомий популяризатор випікання домашнього хліба, фудблогер, автор кількох книжок про хліб, журналіст і перекладач, розповідає про все, що віндізнався за роки, присвячені своєму захопленню. Пекакрі-аматори й справжні знавці своєї справи зможуть прочитати в книжці про таке: основні інгредієнти та прийоми, які слід знати, щоб спекти смачний хліб; понад 30 рецептів з використанням основних технік, презентовані в трьох тематичних розділах - у кожному пояснено нову техніку чи спосіб, рецепти супроводжено покроковими фото й варіантами приготування, рекомендації сучасних пекарів, поцінувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції, наприкінці книжки є розділ з відповідями на поширені запитання, що виникають у тих, хто береться випікати хліб удома, і невеличкий зручний глосарій.