Хороші люди читають хороші книжки
Графік роботи:
Книгарня-кавʼярня:  Інтернет-магазин:
Пн-Пт: 08:00-22:00 Пн-Нд: 09:00-19:00
Сб-Нд: 09:00-22:00  
0
Мій кошик
Каталог
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Характеристики
Видавництво Книголав
Розділ Книжки рецептів
Рік видання 2020
Кількість сторінок 176
Штрихкод 9786177820573
Формат, мм 180х240
Вага, кг 0.700
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Зваблення їжею з українським смаком.

В наявності
Артикул: 00002969
550 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Тип обкладинки
Опис

Євген Клопотенко протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні. У цій книжці – 70 авторських рецептів давніх страв, переосмислених по-новому і поділених на 9 розділів: супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічка та солодке.

Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінар згадує про свою експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.

«Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». — Євген Клопотенко

 

Про автора

Євген Клопотенко – відомий кулінарний експерт, шеф-кухар, телеведучий. Заснував компанію з виробництва варення та соусів «Гастромайстерня Confiture». У 2015 році після перемоги у кулінарному шоу «МастерШеф», заявив про намір покращити культуру харчування в Україні. Є автором проекту «Нове Шкільне Харчування», у межах якого створив новий збірник рецептур для навчальних закладів України. Постійний експерт програми «Сніданок з 1+1», у якій навчає глядачів готувати легко та смачно. Автор книжки «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати».

Самовивіз з книгарні на Арсенальній - безкоштовно. 
«Новою поштою» по Україні та за кордон — за тарифами перевізника.
«Укрпоштою»  за кордон — за тарифами перевізника.

 

Готівкою при отриманні у відділенні «Нової пошти»
Банківською картою на сайті
Вгору