Кількість
|
Вартість
|
||
|
Трістан Стефенсон—барний експерт, письменник і бізнесмен, майже 20 років працює в індустрії гостинності. За версією видання Class Magazine_x005F 2012-го став барменом року, а 2018-го потрапив до списку Harpers Hot 50. Співзасновник близько десятка барів і ресторанів, автор подкасту і ютубканалу Curious Bartender. Пише про алкогольні напої та каву, а також надає_x005F консультації з розроблення рецептів коктейлів і відкриття барів._x005F Трістан Стефенсон, поціновувач віскі та автор серії бестселерів під назвою «Допитливий бармен», запрошує читача здійснити захопливу подорож найцікавішими винокурнями світу. Автор розповідає історію виникнення цього напою: від перших спроб дистиляції в Давньому Китаї та винайдення сумнівного лікарського засобу часів Середньовіччя, відомого як aqua vitae, до_x005F сучасного віскі. Ви дізнаєтесь про унікальні технології та секрети виробників,що їх використовують під час приготування цього напою, а також рецепти вишуканих коктейлів з віскі._x005F Стефенсон розповідає про історію віскі й мистецтво ди