Хороші люди читають хороші книжки
Графік роботи:
Книгарня-кавʼярня:  Інтернет-магазин:
Пн-Пт: 08:00-22:00 Пн-Нд: 09:00-19:00
Сб-Нд: 09:00-22:00  
0
Мій кошик
Каталог
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Характеристики
Автор Джордж Зайдан
Видавництво Віват
Розділ Здоровʼя
Штрихкод 9789669827418
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Інгредієнти. Справжній склад того, що ми їмо й наносимо на шкіру. Джордж Зайдан

В наявності
Артикул: 00004368
350 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Тип обкладинки
Опис

ДИВОВИЖНА ХІМІЯ ЖИТТЯ: ЧИ НЕ З’ЇСТЬ ТЕБЕ ТЕ, ЩО ТИ ЇСИ?

Чи справді продукти з барвниками та консервантами підштовхують нас до могили? Чи може кава спричинити якісь захворювання? Великий термін придатності у продуктів — це добре чи погано? Скільки треба використовувати сонцезахисного крему, щоб він приніс користь, а не шкоду? Кваліфікований хімік і популяризатор ненудної науки Джордж Зайдан пропонує цікавезне дослідження: що ми їмо, п’ємо, чим дихаємо і як найрізноманітніші речовини (від кофеїну до ГМО) впливають на організм.

Джордж Зайдан — науковець-хімік, телеведучий і вебведучий, що написав і озвучив кілька вірусних відео TED-Ed. Він створив вебсайт National Geographic’s Ingredients, а та- кож керував вебсайтом MIT’s Science Out Loud. Його роботи були представлені в The New York
Times, Forbes, The Boston Globe, National Geographic Magazine, Science тощо. Нині Джордж Зайдан є виконавчим продюсером в Американському хімічному товаристві.

Самовивіз з книгарні на Арсенальній - безкоштовно. 
«Новою поштою» по Україні та за кордон — за тарифами перевізника.
«Укрпоштою»  за кордон — за тарифами перевізника.

 

Готівкою при отриманні у відділенні «Нової пошти»
Банківською картою на сайті
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.