Кількість
|
Вартість
|
||
|
Захоплива історія, що навчить отримувати задоволення від смаку вина, уникаючи таких впливів, як ціна чи марка.
ТЕМАТИКА
Напої, професія сомельє, виноробство, винний бізнес.
ПРО КНИЖКУ
Бестселер New York Times
Журналістка Б’янка Боскер зовсім не розумілася на вині, вважала сомельє лише пафосними офіціантами, а єдиною реакцією її мозку на келих червоного чи білого було банальне «Ура! Я п’ю вино!». Та одного разу вона зовсім випадково зацікавилася світовими змаганнями сомельє. Відтоді почалася її подорож серед шанувальників смаків, шукачів надзвичайних пляшок, творців запахів, схиблених гедоністів і найамбітніших сомельє світу.
То навіщо весь цей галас навколо вина? Чи справді є різниця між пляшкою за 20 і за 200 доларів?